Sort hvid billede af Mathilde Falch

125 kr.

Mathilde Falch inspirerer med musik

Rørende koncert og fortælling

BEMÆRK NY DATO: Hvis du har købt billet til arrangementet den 20. januar, gælder den stadig til den nye dato. Har du ikke mulighed for at deltage den 12. oktober, kan du naturligvis få dine penge refunderet ved at henvende dig på biblioteket, når vi igen har åbent.

MUSIK: Glæd jer til et nærværende, musikalsk og akustisk foredrag i selskab med sangerinden Mathilde Falch.

I sine populære "fortællekoncerter", som er et mix mellem egne sange og hendes personlige historie med psykiatri og misbrug, fortæller Mathilde Falch gribende om at komme over på den anden side. For det er med musikken og i formidlingen, at hun har helbredt sig selv og delt sine inderste tanker og følelser til stor inspiration for lyttere og publikum.