Louise pakker ferieposer

Ferieposer til børn og voksne

08.06.20
Få en feriepose fra biblioteket

Du kan bestille din pose via en blanket her på hjemmesiden eller hente en blanket på biblioteket. Du kommer med ønsker til posens indhold, og vi forsøger at opfylde dine ønsker til genrer og forfattere. Vi bruger naturligvis handsker og håndsprit, når vi pakker poser.

Der kan både bestilles poser til børn og voksne. Du kan få en feriepose frem til 8. august.

Når du får ferieposen, er alle materialerne i den udlånt i 28 dage.

For at bestille en pose skal du være oprettet som låner på Lemvig Bibliotek. Er du ikke allerede det, kan du selv oprette dig med NemID her på hjemmesiden.

I år kan du få desuden få bragt din feriepose til din hjemadresse i uge 26 og 27. Samtidig kan du pakke eventuelle afleveringer i en pose. Sæt posen uden for din dør, og vi sørger for at aflevere dine materialer på biblioteket.

Bestil ferieposer til voksne>>>

Bestil ferieposer til børn>>>