Danmarks største læseklub

28.10.20
Vær med, når Bibliotekerne lancerer Danmarks Største Læseklub, onsdag d. 28 oktober.

Det er en online læseklub for hele Danmark, hvor vi hen over ti dage læser vinderen af Læsernes Bogpris 2020, Maren Uthaugs "En lykkelig slutning"; en grotesk historie om syv generationer af bedemænd, overtro, humor, galskab… og nekrofili.

Læseklubben afvikles online på litteratursiden.dk. Hver dag byder på et nyt læseprint, hvor du som deltager har mulighed for at stille spørgsmål til bogens forfatter, til bedemænd, en tidligere gravere mfl., samt få løjerlige anekdoter og ekstramateriale til bogens handling.

Du deltager og får dine læseprint på Litteratursiden.

Du kan låne bogen på biblioteket eller eReolen, hvor den også findes som lydbog. På lyd tager bogen ca. 10 timer at høre, så det passer lige med en time om dagen.