Lemvig Biblioteks bogbus på holdeplads

Bogbussen kører igen

04.08.20
Bogbussen kører igen - dog med visse ændringer.

På grund af de begrænsede kvadratmeter i bussen, bliver der kun plads til ganske få personer derinde ad gangen, så man skal forberede sig på at skulle stå lidt i kø udenfor, inden man kan komme ind.
Når man er inde i bussen for at låne, så vil vi også gerne bede om, at man ikke bruger alt for lang tid på at finde nye bøger og film, hvis der er kø udenfor.
I begyndelsen er der en bibliotekar med bussen foruden chaufføren. Meningen er, at man skal aflevere sine bøger i kasser udenfor for at spare tid på besøget inde i bussen, og så sørger bibliotekaren for at aflevere dem i løbet af dagen. Bibliotekaren skal også holde lidt øje med, om køen udenfor vokser, og om det snart er tid til at ”skifte ud i kunderne” inde i bussen.

Køreplanen er blevet justeret en smule, og der er kommet et helt nyt stop på ruten om mandagen. Det er ud for Industrivej 25b i Lemvig, hvor den vil holde fra klokken 18.15 til 18.45.
Desuden er stoppet i Nørre Nissum by blevet flyttet fra genbrugsbutikken til Kirkebyen ved Nørre Nissum Efterskole.

Klik her for at se bogbussens nye køreplan>>>