Medici

Klassisk ballet og opera

Af Anonym (ikke efterprøvet)
12.07.18
Biblioteket giver adgang til den klassiske musik og ballets svar på Netflix.
Medici.tv er den klassiske musik og ballets svar på Netflix. Du kan streame gamle klassiske koncerter, se balletforestillinger, operaer, dokumentarer, tage en "master-class" og endda opleve live events fra de store koncerthuse.

Du logger på Medici.tv med dit lånernummer/cpr.nummer og din pinkode.

Indhold:

• 3500 musikalske værker filmet fra 1940’erne og frem til i dag
  • 1800 film inklusiv koncerter, operaer, balletter, dokumentarer og master classes
  • Over 120 live events om året, der kan streames fra verdens mest prestigefyldte venues

Stillet til rådighed i samarbejde med verdens førende koncert- og operahuse: Berliner Philharmonikerne, London Symphony Orchestra, Mariinskij-teatret, New York Philharmonic, Concertgebouw, Carnegie Hall, Bolsjojteatret, Pariseroperaen, Festspillene i Salzburg og utallige andre koncertsteder, teatre, festivaler og konkurrencer.

Medici.tv udmærker sig ved at være opdateret i forhold til den aktuelle internationale klassiske musikscene foruden at indholde de "gamle klassikere"

Kategorier:

• Klassiske koncerter, opdeles efter komponis eller solist/fremfører
  • Operaer, opdeles efter komponist
  • Balletter, opdeles efter komponist
  • Dokumentarfilm om enkeltpersoner, temaer og institutioner
  • Master-classes, få et indblik i solisternes verden og deres instrumenter, samt videndeling fra de førende undervisere på førende musikakademier rundt om i verden. Specielt velegnet til fagpersoner og studerende
  • Livekoncerter. Tjek kalenderen for aktuelle event og få en reminder
  • Biografier på komponister, operasangere, ballerinaer og andre kunstnere. Tilgængelige værker tilknyttet biografien vises neden for biografien.

Teknik:

• Du kan streame gennem Chrome eller Firefox browsere fra din PC/Mac
  • Du kan IKKE benytte Explorer browseren
  • Du kan benytte deres mobile site til steaming og chromecast/Airplay fra telefoner og tablets.