Biblioteket åbner igen

20.04.21
Onsdag den 21. april klokken 10 åbner biblioteket igen. Men det sker med nogle begrænsninger.

Hvornår har biblioteket åbnet?

Lemvig Bibliotek har åbent:

• Mandag til fredag kl. 10-18
  • Lørdag kl. 10-13

Skal jeg vise coronapas?

Ja, alle der skal ind på biblioteket skal vise et gyldigt coronapas. Du skal også medbringe ID, f.eks. dit sundhedskort. Børn under 15 år skal ikke have coronapas.

Et coronapas er gyldigt hvis:

• Du er færdigvaccineret
  • Du har haft corona inden for de seneste 14-180 dage
  • Du er testet negativ inden for de seneste 72 timer

Du kan vise dit coronapas via din smartphone på Sundhed.dk eller app’en MinSundhed.
Har du ikke en smartphone, skal du selv printe dit coronapas. Hvis du er fritaget for e-boks kan du få tilsendt et fysisk coronapas.

Kan jeg aflevere uden af vise coronapas?

Ja, ved indgangen vil der være opstillet bogvogne, hvor du kan aflevere dine lån. Personalet afleverer materialerne i løbet af dagen. Hold øje med din lånerstatus på hjemmesiden eller på app'en Biblioteket.

Kan jeg låne uden af vise coronapas?

Du kan stadig bestille en bogpose, der bliver leveret hjem til dig. Læs mere om bøger to-go og bestil her.

Har jeg fået bøder under coronalukningen?

Indtil den 10. maj kan du aflevere dine lån uden der kommer bøder på. Hvis der allerede var en bøde på inden biblioteket lukkede (17. december), er den ikke blevet større under nedlukningen.

Fra den 11. maj kommer der igen bøder på for sent afleveret materialer, ligesom gamle bøder vokser.

Har det selvbetjente bibliotek åbent?

Netop fordi der skal tjekkes coronapas, bliver der i denne ongang ikke adgang til det selvbetjente bibliotek. Det er altså kun muligt at komme ind, mens der er personale til stede alle hverdage klokken 10-18 og lørdage klokken 10-13.

Kører bogbussen?

Myndighederne har valgt at fastholde anbefalingen om at holde mindst et meters afstand til andre mennesker. Det betyder, at bogbussen desværre ikke kommer ud at køre endnu.