Velkommen tilbage på biblioteket!

Vi åbner igen - men med begrænsninger

Vi har glædet os til at se jer igen efter mere end to måneders coronalukning, og vi håber at I stadig kan huske, hvor biblioteket ligger.

Indtil videre bliver det dog ikke helt det bibliotek, I er vant til at bruge, da myndighederne har pålagt os en række krav, vi skal overholde:

•  Vi holder åbent alle hverdage fra 10-18 og lørdage fra 10-13. Det selvbetjente bibliotek må desværre ikke være åbent endnu.

•  Der er håndsprit og handsker til rådighed, og vi opfordrer alle til at benytte det. Håndtag, knapper, overflader mv. bliver gjort rent flere gange om dagen.

• Har du symptomer på Covid-19, skal du blive hjemme.

•  Du må aflevere og låne bøger - hold god afstand ved automaterne og rundt omkring på biblioteket. Myndighederne opfordrer til at gøre besøget kort, så man må desværre ikke sidde og læse rundt omkring.

•  Det er desværre ikke muligt at læse aviser og magasiner eller at benytte computere eller PlayStations.

• Kopimaskine/printer er desværre ikke tilgængelig.

• Vi kan desværre ikke tilbyde at hjælpe med it-problemer på din telefon, computer eller tablet - det kan ikke lade sig gøre, hvis vi skal overholde den anbefalede afstand.

• Alle aktiviteter på biblioteket er aflyst frem til den 1. september indtil videre. Det vil sige it-hjælp, advokatvagt, læsehund, torsdagsstrikning i Hjørnet og Sprogcafé

• Lokalhistorisk Arkiv er indtil videre lukket for personligt fremmøde. Det er dog stadig muligt at få hjælp fra lokalarkivaren. Kontakt Dorte Svendsen på dorte.svendsen@lemvig.dk eller
    telefon 96 63 15 00.

• Bogbussen kører først efter skolernes sommerferie igen. Bogbuslånere (og borgere i Lemvig by, som ikke kan komme på biblioteket) kan bestille en bogpose og få den leveret frem til den 25. juni. Bestil posen her>>>