Fantasy novelle konkurrence

Herlufsholm Fantasy Bogmesse udskriver igen i år en landsdækkende novellekonkurrence, hvor børn og unge kan indsende bidrag til Lemvig Bibliotek, som står for at udvælge de bedste bidrag fra vores kommune/område.

Der er tre alderskategorier, og de bedste noveller inden for hver kategori går videre til hovedkonkurrencen, hvor en jury bestående af de tre forfattere Jan Kjær, Benni Bødker og Dorte Roholte vil udvælge de endelige vindere.

Vejen til finalen går gennem tre runder. Første runde er lokal. Den lokale vinder går videre til anden runde, som er regional. Vinderen af den regionale runde går til den sidste runde, som er den landsdækkende finale. Vinderne i finalen får direkte besked senest den 4. oktober. Offentliggørelsen af vinderne og præmieoverrækkelsen finder sted den 21. oktober på Herlufsholm Fantasy Bogmesse.

De tre kategorier er opdelt efter alder. Der er en kategori for de 10-12 årige, en for 13-15 årige og en for de 16-18-årige.

Der er flotte præmier at vinde. Alle andenpladser vinder et gavekort til Bog & ide, sponsoreret af Langes Bog og idé i Næstved, mens første præmien til hver kategori i år vinder en Lenovo tablet sponsoreret af Elgiganten. Vinderne af første præmien får deres noveller udgivet af ConDidact på www.frilæsning.dk, hvor de bliver illustreret af Kim Svarer.

Kig forbi biblioteket for og hør nærmere om konkurrencen og send dit bidrag til louise.aakaer@lemvig.dk senest fredag den 1. september.