Collage med billeder af tøjstativ og Nanna Hyldgaard Hansen
Collage med billeder af tøjstativ og Nanna Hyldgaard Hansen

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:10
Pris
150 kr.
Bibliotek
Målgruppe

Tema-billet

Garderobeskolen + Lev for det halve

Køb billet til begge foredrag og spar en halvtredser.

Garderobeskolen
Nye øjne på dit klædeskab

LIVSSTIL: Mød tøjnørden Laura Lava, der kan hjælpe dig med at opbygge en garderobe, så den kan mixes og matches på kryds og tværs. Hun giver dig mentale redskaber, der virker, når du skal se dig selv med nye øjne, så spejlbilledet bliver din ven.

Når du går hjem fra Lauras foredrag, har du lyst til at rydde op i dit skab og lyst til at få en garderobe, der afspejler præcis dig. Du vil kunne prioritere dine indkøb anderledes - og ikke mindst - du vil vide, hvordan du kommer i gang.
 

Lev for det halve
Få sparetips og mere tid

PRIVATØKONOMI: Bliv inspireret af Nanna Hyldgaard Hansen, som er forfatter til bestsellerbogen ”Lev for det halve”. Hun vil fortælle om, hvordan hun og familien i løbet af et år langsomt, men sikkert fik lagt deres liv om. Ideen er enkel: At skære forbruget ned til det halve for at kunne arbejde halvt så meget uden at gå på kompromis med gode råvarer eller børnenes fritidsinteresser.

Nanna deler ud af de forskellige overvejelser og erfaringer, som hendes familie gjorde sig undervejs. Få praktiske trin-for-trin råd, sparetips og enkle anvisninger, som er lige til at gå til, hvis man gerne vil leve for mindre og få mere tid til det, der er vigtigt.